نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: به چالش کشاندن بنیان صهیونیسم و ماهیت هولوکاست رویه درست از سوی دولت نهم بود که با افکار و خط امام هم انطباق دارد.
به گزارش ایرنا ، مهدی کوچک زاده در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه افزود: نفی هولوکاست از سوی رییس جمهور ایران برای اولین بار در عربستان رخ داد و باعث شد تا به ایران در مجامع بین المللی عمق استراتژیک بخشیده شود و دارای طرفداران جهانی شویم ضمن اینکه ثابت شد که آمریکا هم هیچ غلطی نمی تواند بکند.
وی در خصوص وضعیت اقتصادی کشور که از سوی یکی از دانشجویان مورد سوال قرار گرفت ، گفت: ما نه غنی ترین و نه فقیرترین کشور دنیا هستیم و اقتصاد کنونی کشور نیز به مثابه یک اتوبان چهاربانده که مقتصدین و مسئولین اقتصادی ما بتوانند در آن به راحتی ویراژ دهند ، نیست بلکه با یک مسیر پر از سنگلاخ روبرو هستیم که عوامل متعدد خارجی و داخلی در آن دخیل بوده اند.
کوچک زاده ادامه داد: به نظر من جهت گیریهای دولت نهم در حوزه اقتصادی بسیار مثبت بود و این کارشکنی های داخلی و خارجی است که مانع پیشرفت امور در حوزه اقتصاد می شوند.
وی گفت: آیا تصویب تاسیس صندوق مهر رضا برای اعطای وام ازدواج به جوانان و گره گشایی از این مشکل بزرگ و یا توزیع سهام کارخانجات و شرکتهای بزرگ بین دهکهای پایین جامعه گداپروری است که عده ای این روزها قصد به چالش کشیدن این تصمیمات و کارهای بزرگ را دارند؟
وی پیرامون این مساله که چرا در دولت احمدی نژاد آمار تعویض وزرا بیش از سایر دولتهای سابق بوده است، گفت: این امر به دلیل میثاقی است که احمدی نژاد با وزرای خود بسته است و با آنها هم رودربایستی نداشت در مواردی که وزرا برکنار شدند به دلیل عدول وزرا از میثاق بود و این منطق که چرا این دولت وزرا را زیاد جابجا کرده است ، پذیرفتنی نیست.
کوچک زاده در پاسخ به سوالی مبنی بر دلیل استفاده از پروفسور مولانا که تابعیت آمریکایی دارد در پست مشاور رییس جمهور کشورمان، گفت: حضرت امام (ره) هیچگاه با مردم و شهروندان آمریکا مشکلی نداشت و با دولتهای مستکبر آنها مسئله داشتند و باید قبول کرد که در جامعه آمریکا آدمهایی موثر و مسلمان نظیر آقای مولانا هم وجود دارند پس چه اشکالی دارد که از این آدمهای موثر در امور مملکت داری استفاده کنیم؟
وی هر گونه قوم و طایفه گرایی در دولت نهم را مردود دانست و در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که معتقد بود در دولت نهم فامیل سالاری و قوم گرایی وجود دارد ، افزود: تمام بودجه و امکانات کشور در مجلس 290 نفری کشور و بر اساس یک نظام دموکراتیک و مبتنی بر رای در بین استانهای کشور تقسیم می شود و اینگونه نیست که قوم گرایی بر کشور حاکم باشد و امروز در پارلمان ایران هر قوم و استانی دارای نمایندگان خود می باشد و آنها در جهت تامین منافع مناطق خود در مجلس بر اساس همان نظام دموکراتیک تلاش می کنند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا کارخانه های تولیدی کشور همچون چینی و کاشی کرد ورشکسته و کارگران آنها بیکار شدند، گفت: متاسفانه تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان در این بین تاثیرات خود را برجای گذاشته اند اما باید توجه داشت که علاوه بر تحریمها ، سوء مدیریت در این مراکز تولیدی و کارخانجات نیز تاثیرگذار بوده است.
وی در خصوص پرونده هسته ای کشور نیز گفت: عملکرد دولت نهم در عرصه هسته ای تداعی گر شعار "هیهات من الذله" و یادآور وعده هایی است که در شب عاشورا از سوی دشمن به حضرت ابوالفضل داده شد ولی او عزتش را با آن وعده ها عوض نکرد.
وی ادامه داد: درست 11 ماه پیش بود که خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران آمد و پیشنهادات 16 بندی اش را به مسئولین ایرانی برای توقف فعالیتهای هسته ای ارائه داد اما از آنجاییکه ما ملت در مکتب ابوالفضل هستیم و ننگ را بر نمی تابیم ، به سولانا اینگونه جواب دادیم که ما انرژی هسته ای را برای تامین برق ، مسایل پزشکی و... می خواهیم و پیشنهادات او را نیز نپذیرفتیم.