سرباز گمنام امام زمان(عج)

همه به سوی مقابله با جنگ نرم

سرباز گمنام امام زمان(عج)

همه به سوی مقابله با جنگ نرم

نامزدی که ستادش را نظارت نمی‌کند چگونه بر کشور مدیریت خواهد کرد

کامران دانشجو با بیان اینکه اگر نامزدی نتواند بر نحوه عملکرد و فعالیت ستادهای انتخاباتی خود نظارت کند چگونه می خواهد بر کشور مدیریت کند، اظهار داشت:انتخابات باید زمینه ساز انسجام، وحدت ملی و اقتدار بیشتر نظام است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، کامران دانشجو رئیس ستاد انتخابات کشور امروز در جمع اعضای کمیسیون امنیتی و سیاسی شورای هماهنگی اطلاع‌رسانی دولت،‌ اظهار داشت: اگر نامزدی نتواند بر نحوه عملکرد و فعالیت ستادهای انتخاباتی خود نظارت کند چگونه می‌خواهد بر کشور مدیریت کند، انتخابات باید زمینه‌ساز انسجام، وحدت ملی و اقتدار بیشتر نظام است و تفاوت اصلی انتخابات در ایران با سایرکشورها، پایبندی بر اخلاق و شئونات اخلاقی و اسلامی از سوی نامزدهای انتخابات و متولیان امر است.

رئیس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: انتخابات در جمهوری اسلامی باید زمینه ساز انسجام و همبستگی اقشار مختلف، وحدت ملی و اقتدار بیشتر نظام اسلامی باشد.

وی با اشاره به ویژگی های یک انتخابات سالم در جمهوری اسلامی افزود: کسانی که نمی خواهند نتیجه انتخابات در جمهوری اسلامی به انسجام جامعه و اقتدار ملی بیانجامد، خط انحراف خارج از کشور را دنبال می کنند و متاسفانه برخی بدنبال ایجاد شبهه در روند برگزاری و سلامت انتخابات هستند و از هم اکنون در پی زمینه سازی های لازم برای به زیر سوول بردن نتیجه انتخابات هستند.

کامران دانشجو در ادامه با تشریح ویژگی ها و بایدها و نبایدهای حاکم بر انتخابات از دیدگاه اسلام و لیبرالیسم غربی بیان داشت: اسلام بر رعایت اصول اخلاقی، عدالتخواهی، ظلم ستیزی، پرهیز از دروغ و بداخلاقی ها تاکید دارد.

رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی بداخلاقی ها و رفتارهای خلاف قانون انتخابات از سوی برخی ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری بر نظارت دقیق نامزدها برنحوه فعالیت ستادهای انتخاباتی منتسب به خود تاکید کرد.

قائم مقام وزیر کشور با بیان گوشه هایی از بداخلاقی‌ها و رفتارهای خلاف قانون انتخابات از سوی تعدادی از نامزدها برحرکت و فعالیت نامزدها و ستادهای انتخاباتی آنها در چارچوب شئونات اسلامی و قانون انتخابات تاکید کرد.
دانشجو افزود: اگر نامزدی نتواند بر نحوه عملکرد و فعالیت ستادهای انتخاباتی خود نظارت داشته باشد چگونه می خواهد بر کشور مدیریت کند.

وی بداخلاقی و رفتار خلاف شئونات اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری را ناپسند و زشت دانست و اظهار داشت: رقابت ها باید بر پایه اخلاق،‌ رعایت قانون، مصالح ملی و نظارت دقیق بر ستادهای انتخاباتی، رعایت صداقت و امانت داری و مسئولیت پذیریی و دعوت به مشارکت حداکثری باشد.

کامران دانشجو، تفاوت اصلی نحوه برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی در مقایسه با انتخابات در سایرکشورها را پایبندی بر اخلاق و شئونات اخلاقی و اسلامی از سوی نامزدهای انتخابات و متولیان امر دانست و بر پرهیز از هرگونه بداخلاقی از سوی تمامی دست اندرکاران انتخابات 22خردادماه تاکید کرد.

رئیس ستاد انتخابات کشور در ادامه همچنین برپرهیز نامزدهای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری از سیاه نمایی، تحریک احساسات عمومی، منطقه ای و قومی، پرهیز از القاء بی اثر بودن حضور مردم بر سر صندوق های اخذ رای و ایجاد یاس و نا امیدی در مردم تاکید کرد.

دانشجو خاطرنشان کرد: برآیند فعالیت تمامی نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری و سایر انتخابات می‌بایست افزایش امید جامعه به آینده باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد